Rea på badrumsmöbler

Den som vill behålla en del av sina pengar utan att tumma på resultatet bör hålla utkik efter det bästa priset, kampanjer och när det är rea på badrumsmöbler. Ett sätt är att använda sig av prisjämförelsetjänster som t.ex. Prisjakt eller Pricerunner.

Ibland har butikerna speciella kampanjer på utvalda varor eller produktpaket som kanske inte syns på en sådan sajt. Datorer kan göra ett bra jobb, förutsatt att människorna har gjort rätt från början. Ibland är en manuell hantering snabbare och enklare. Vi har inget automatiskt script, därför kanske det saknas en hel del kampanjer här, men å andra sidan handplockar vi det bästa.

På den här sidan har vi samlat dessa typer av kampanjer och reor. Om du vet någon nätbutik som har rea på badrumsmöbler, hör av dig till oss på kontakt@billigabadrumsmobler.se

Skånska Byggvarors aktuella badrumskampanjer

skanskabyggvaror-kampanj-badrum

Den populära onlinehandeln för byggvaror, Skånska Byggvaror, ger alla som köper badrumsinredning för mer än 10 000 kr ett monteringsbidrag värt 1500 kr. Kampanjen pågår till och med 14:e december2014.

Dessutom kan du ange rabattkoden 10procent2014 i kassan och få 10% på hela sortimentet.

Bygghemma & Hafa i stor vinterkampanj

På näthandeln Bygghemma får du i vinter minst 20% på hela Hafa sortimentet. Klicka här för att se alla produkterna och vilken rabatt du får.

Kampanjprodukter för badrummet hos Rum21

På inredningsbutiken Rum21 har man gjort en särskild samlingssida för olika kampanjprodukter. Där hittar du alla reavaror för badrum på denna sida. Där läggs allt som har med badrummet att göra; från handdukar och tvålpumpar till badrumsmöbler när det finns sånt på rea. Värt att kolla in!

20% rea på badrumsmöbel och en blandare på köpet

Hos Hemvaruhuset kan man just nu köpa en badrumsmöbel till 20% rabatt och få en blandare på köpet. Kampanjen inkluderar utvalda möbler av märkena Hafa, Svedbergs eller Westerbergs. Blandaren du får gratis är en tvättställsblandare från Montoni (värde 1595 kr). >> Till kampanjen