Badrumsmöbler i Stockholm

I Stockholm är utbudet såklart störst i Sverige. Där finns många återförsäljare av badrumsinredning och möbler för badrummet. Här följer ett par utvalda butiker som säljer billiga badrumsmöbler.

IKEA Stockholm Barkarby & Kungens Kurva

IKEA har en given plats då de säljer ett brett sortiment av badrumsmöbler till riktigt bra priser. Där finns tvättställ, badrumsskåp, vattenkranar, belysning och speglar. Det enda som saknas är väl egentligen dusch, badkar och toalettstolar. För dig som bor norr om Stockholm är det enklast att bege sig till varuhuset i Barkarby. Bor du söder om centrum är varuhuset i Kungens Kurva ett bättre val.

Kungens Kurva

Barkarby: https://www.ikea.com/se/sv/store/barkarby

Badrumsgruppen med 3 butiker i Stockholmsområdet

Beläget i Nacka, Bromma och Stockholm City finns de tre butikerna som ingår i kedjan Badrumsgruppen. De säljer alla de stora och kända varumärkena inom badrum. Här kan man titta på badrumsmöbler från Ballingslöv, Hafa badrum, Gustavsberg och FM Mattsson för att nämna några. För att se hela listan med märken kan du klicka här (https://www.badrumsgruppen.se/leverantorer).

Höganäshuset – 750 m² utställning med badrumsmöbler

I Högdalens industriområde ligger Höganäshuset. Där kan du gå runt i en utställning på 750 m² full med inspiration till ditt badrum. Sortimentet kommer från leverantörer som Ballingslöv, Höganäs, DuoBad och Villeroy & Boch. Kanske inte de billigaste märkena, men väl värt ett besök för att hitta inspiration. Det går att återskapa känslan med billigare märken och köpa det online.