Billiga badrumsskåp

En möbel som de allra flesta har i sitt badrum är badrumsskåpet. Absolut vanligaste skåpet är det i halv höjd med ett tvättställ ovanpå och som döljer vattenledning och avloppsrör till och från tvättstället.

Det finns en uppsjö av olika märken, utformningar och material att välja mellan. Om det viktigaste för dig är att det ska vara så billigt som möjligt blir det något enklare att välja. Vänd dig då till en bygghandel istället för en inredningsbutik. Bygghandeln har oftare möbler utan märken, vilket gör att priset är betydligt lägre. Det behöver inte betyda att kvalitén är jättedålig, men räkna inte med grejjer av superhög kvalité och flera års garanti.

Badrumsskåp för tvättställ

Ett första stopp är Byggmax. Deras butiker finns utspritt på många orter i Sverige men finns också på nätet. Där kan du hitta badrumsskåpet Nano, som endast kostar 849 kr. Skåpet är litet och passar till handfatet Nano i både assymetriskt och symmetriskt utförande.

Nano Badrumsskåp Byggmax
Badrumsskåpet Nano på Byggmax, 895 kr

Behöver du ett något större skåp kan du kika på Xantia som också har en utdragbar låda. Xantia går på 1975 kr.

Om du istället vill gå på kända varumärken kan Buildor.se vara ett alternativ. Där hittar du tvättställsskåp från Gustavsberg, Ifö och Svedbergs. Prislappen ligger något högre och du får räkna med att lägga ut kring 1500 kr på ett mindre skåp (exkl. tvättställ).

Billiga spegelskåp och spegelhyllor med belysning

I det minimalistiska badrummet nöjer man sig oftast med bara en spegel ovanför tvättstället. Vill man ha en plats att ställa tandborstmugg och tandkräm väljer man en spegel med spegelhylla. För den som vill ha mer förvaringsutrymme ovanför tvättstället kan ett spegelskåp vara ett bra alternativ.

Spegelskåp Milan
Spegelskåpet Milan

Återigen tar vi oss tillbaka till Byggmax och hittar spegelskåpet Milan, som kostar 595 kr. Det är ett vitt rektangulärt skåp med dubbla dörrar. Spegelhyllorna är något dyrare trots mindre förvaringsutrymme, men då följer belysning med. Spegelhyllan Sandhamn kostar 795 kr och finns i vit matt eller ekfanér.