Inspiration till nytt badrum

Om du har ett badrum därhemma som du inte är nöjd med kanske du vill hämta lite inspiration från andra. Det är ett vanligt sätt att börja sin process vid en badrumsrenovering. Här kommer matnyttiga tips för dig som vill hitta badrumsinspiration.

Hämta kataloger från tillverkare av badrumsinredning

Tillverkarna av badrumsinredning lägger varje år en stor budget på att skapa en bra katalog. För dig som vill inhämta nya tips och idéer är dessa kataloger en bra start. Där får du en bra överblick om vilka olika kombinationer av badrumsmöbler som passar bra ihop. Kan man ha ett antikt badkar med tassar i ett i övrigt postmodernt inrett badrum?

Det är inte alla leverantörer som har sin katalog på nätet. Det enklaste är därför att bege sig till en kakelbutik, vvs-butik eller annan inredningsaffär. Där finns ofta ett ställ med kataloger från alla de leverantörer de samarbetar med.

Surfa på inredningsbloggar

Bilderna i kataloger är ofta väldigt sterila och visar inte hur verkligheten ser ut. Även om bloggare kanske också förfinar sin vardag något är det åtminstone foton från verkliga badrum som någon faktiskt gjort och använder. Därför tycker vi att inredningsbloggarna tillför en viktig bit för den som vill hämta badrumsinspiration. Här följer nu ett par utvalda bloggar du kan börja med.

It’s a house, en blogg av Karolina Strandberg där hon skriver om förvandlingen av världens fulaste hyreshus till drömhuset invid Umeåälven. Väl värd att läsa om!
http://itsahouse.blogspot.se/search/label/Badrum

Inred hemma, skriven av Maria som bor i ett hus nära kusten och driver inredningsbutiken Vintageboden.
http://inredhemma.wordpress.com/badrumsinredning/

Inspiration för lyxbadrummet

Det finns badrum åsså finns det BADRUM med stora bokstäver. För att avsluta denna artikel om inspiration till badrum har vi valt att spara godbitarna till sist. Kolla in det här!