Charmiga badkar med tassar

Till de mest charmiga badkaren hör de klassiska ovala karen i gjutmarmor med fötter utformade som lejontassar. En blandare med två vred, handdusch och klyka i mässing sätter pricket på i:et för den som verkligen vill ha en klassisk känsla i badrummet. Vi har kikat på utbudet på nätet när det gäller just denna typ av badkar och hittat följande.

Badkar med lejontassar

Noro Old England Westerbergs Victoria Vit Hafa Queen
noro-england-vit westerbergs-victoria-vit hafa-queen
Ett klassiskt kar i sanitetsakryl. Har ställbara lejontassar och en förstärkt botten. Finns även i svart. C:a pris 5.000 kr exkl. blandare.
Läs mer
Tillverkad i gjutmarmor och lejontassarna finns i flera olika färger (krom, mässing, vit). Kostar kring 10.000 kr exkl. blandare.
Läs mer
Ett gammeldags badkar i gjutmarmor och med härliga lejontassar. Kostar ca 10.000 kr exkl. blandare.
Läs mer.

Badkar med vanliga tassar

Om du vill ha tassar på badkaret men inte gillar lejonformen finns det många andra badkar med fötter att välja bland. Här kommer ett par exempel på enkla badkar med raka tassar.

Ifö BK-PRO Svedbergs Emalj Ifö BKK Svart
ifo-bk-pro westerbergs-victoria-vit ifo-bkk
Den enklaste och billigaste varianten du kan hitta. Badkaret är tillverkat i vit emaljerad stålplåt och har ben i plast. Karet kostar ca 4.000 kr inkl. ben. Svedbergs fyrkantiga badkar i emalj. Benen är raka och tassarna går att justera för att passa alla golv. Badkaret finns i flera olika längder. Kostar ca: 4.500 kr. Även denna från Ifö är tillverkad i emaljerad stålplåt. Insidan är vit och utsidan svart. Tassarna finns att köpa i tre olika färger; aluminium, guld, vit. Priset med ben ligger kring 9.000 kr.